FAQ

Vi vil gjøre vårt beste for at dere skal få en flott opplevelse og utbytte av cup’en vår.

Nedenfor finner dere litt informasjon som kan være nyttig for laget deres.

1. Registerering av lag eller spillere

Det er ikke nødvendig å registere laget eller spillerne før kampstart. Dere møter opp direkte i hallen dere skal spille.

2. INFORMASJON OM HASLUM CUP

Vi vil hele tide oppdatere vår hjemmeside med relevant informasjon rundt cup’en. Dette være seg informasjon om overnatting, haller, dommere, etc.

Informasjon om dette finner en på Haslum cup.no

3. PARKERING

Det er parkering ved alle haller, men enkelte steder noe begrenset. Vi håper alle respekterer parkeringsanvisningene, både ved hallene og i nærmiljøet. Det er parkeringsavgift som man finner i prislisten.

4. VIPPS

Det kan betales med vipps i alle haller, både parkering, inngangsbillett og mat.

5. MATSERVERING

Det finnes kiosksalg med utvidet sortiment for denne cupen. Utover dette er det også servering av lunsj og middag i Nadderudhallen for de som har deltakerkort (overnatting).

6. MATALLeRGI

Skulle noen med deltakerkort ha allergi, ber vi dere varsle fra via matregisteret som finnes på idrettsmatsiden. Skulle det gå i glemmeboken, ta kontakt med Knut Nyløkken.

7. Sosiale medier, streaming og GDPR

Under DNB Haslum Cup 2018 vil det på flere arenaer bli fotografert og filmet. Flere kamper vil også bli streamet på sosiale medier og andre plattformer. Det blir hengt opp informasjon i de hallene hvor det skjer fotografering, filming og videooverføring. Det innsamlede materialet er kun for Haslum Cups bruk og vil ikke bli utlevert eller delt med tredjepart.

Skulle det være noen personer eller barn som trenger å bli unntatt fra offentligheten må dette varsles til cupleder.