Hotel-building.png

Overnatting skole! 

kr. 990,- pr deltaker dekker overnatting på skole fredag - søndag. Frokost, lunsj og middag lørdag og frokost og lunsj søndag.

Alle spillere og ledere som skal overnatte må betale deltakerkort. Ikke overnattende lag betaler kun påmeldingsavgift.
Påmeldingsavgiften skal betales innen 14 dager. Overnatting skal betales innen 15. Juni 2018.

Informasjon

Da er det snart klart for cup og overnatting på Løkeberg Skole. (Adresse: Bærumsveien 340, 1344 Haslum). 

Viktig: Tidligste mulige tidspunkt for innsjekk på skolen er kl. 17:15 

Skolen ligger på Haslum i Bærum og har kort vei inn til de fleste hallene som benyttes i Haslum Cup. Det er godt med parkering ved skolen, og kart som viser skolen og hallene følger vedlagt. 
For de lagene som ikke kommer med egen bil til oss, er det kort vei til buss og T-bane stopp på Avløs (8 min å gå). Nadderud Arena, Nadderudhallen, Gjønneshallen og Haslumhallen, Ørakerhallen ligger alle i gangavstand fra T-bane linjen fra til Avløs stasjon. (T-bane linje: 3) Rykkinhallen, Combihallen(Bjørnegård skole), Helsethallen, Hoslehallen, Hundsundhallen er mulig å nå med rutebuss. Lag som har tidlige kamper i disse hallene og ikke har tilgang til egen transport kan kontakte oss, så skal vi forsøke å sette opp en alternativ transportløsning fra skolen. 

Kollektivselskapet Ruter gir Haslum Cup sine overnattende lag tilbud om en Cup billett. Det er en helgebillett som gjelder fra fredag kl 17:00 til søndag kveld 24:00 og er priset som en 2 dagers barnebillett, men vil kunne benyttes også av voksne lagledere til samme pris. Billetten koster kr. 140 pr person og gjelder i 2 soner for hele cuphelgen, dvs at den er gyldig i hele Bærum og Oslo, på alle Ruters buss, T-bane og Trikk. Den gjelder dog ikke på NSB sine tog. Riktig antall billetter må bestilles på mail i forkant fra hvert lag, og hentes ut på Løkeberg skole mot betaling til Kiosken. 

Viktig: Alle må sende oss liste med navn på alle som skal overnatte fra deres lag (marker i listen hvem som er spillere og hvem som er lagledelse/foresatte voksne). Dette for å ha kontroll på hvem og hvor mange som sover i bygget i tilfelle en evakueringssituasjon. Sendes til anita.fragaat@no.ibm.com innen 24 august.

Frokost vil bli servert på skolen. 
Lunsj og middag blir servert i et telt bak Nadderudhallens kafeteria. 
Tid lunsj: 12:00 - 15:00
Tid middag: 16:00 - 20:00

Vennligst gi beskjed om eventuelle allergier i forkant. (senest 23 August) 

Det vil finnes en kiosk på skolen med litt diverse utvalg. 

Hvis man ønsker noe mat utover dette kan vi informere om at Domino´s Pizza (Take away) og Egon Bekkestua har egne Haslum Cup tilbud. Mer info om dette vil dere finne på skolen. 
Det er også en Indisk restaurant (Lahore) og en Sushi restaurant (Mamo Sushi) på Haslum – ca 15 min å gå fra skolen eller en stopp på T-banen, eller Bekkestua (3 stopp på t-bane) eller et større utvalg i Sandvika sentrum (8 min med buss) 

Vi oppfordrer alle til å ta en tur innom Nadderud Arena løpet av helgen. Dette er vår hovedarena, og her vil det finnes en matstand fra Tine og utsalg fra Oslo Sportslager med ulike cuptilbud. 

Kart over skolens plassering i forhold til hallene: 
1.       Haslumhallen – 4 min fra Gjønnes T-banestasjon
2.       Gjønneshallen – 2 min fra Gjønnes T-banestasjon
3.       Nadderudhallen – 8 min fra Bekkestua T-banestasjon
4.       Nadderud Arena – 9 min fra Bekkestua T-banestasjon
5.       Retning Ørakerhallen – ligger utenfor kart – 5 min fra Bjørnsletta T-banestasjon
6.       Retning Hoslehallen – ligger utenfor kart
7.       Retning Combihallen – ligger utenfor kart
8.       Retning Rykkinhallen – ligger utenfor kart
9.       Retning Helsethallen – ligger utenfor kart

Overnatting for dommere vil være på Emma Hjort Gjestehus. For dommere vil nærmere informasjon bli sendt ut i løpet av uke 32/33.